Tisztelt Vásárlónk!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap annak érdekében, hogy az Ön számára a jövőben is a lehető legjobb élményt nyújtsa, "sütiket" alkalmaz. A honlapunk további használatával Ön az idevonatkozó tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Lemezvágó gépek

Lemezvágó gép kategóriánkban található termékek kiválóan alkalmasak bádogos, tetőfedő ás egyéb lemezzel kapcsolatos munkák elvégzéshez. Ezek a gépek ideálisak acél, alumínium és egyéb fémek precíz vágására. Professzionális eszközeink gyors és pontos vágást biztosítanak, legyen szó sima, hullám- vagy trapézlemezekről.
Rendezés:

Buschmann Tools® Falz Cutter akkumulátoros falc bontó

✅ Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.
494.000,00 Ft (388.976,38 Ft + ÁFA)
(2)

Buschmann Tools® Roll Cutter görgős lemezvágó

✅ Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.
490.000,00 Ft 465.000,00 Ft (366.141,73 Ft + ÁFA)
5%

Extol Industrial lemezvágó gép, 500W

✅ Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.
33.535,00 Ft (26.405,51 Ft + ÁFA)

A lemezvágó gépek nélkülözhetetlenek minden bádogos és tetőfedő számára. Ezek a gépek különféle fémlemezek, mint például acél és alumínium, gyors és pontos vágására szolgálnak. Nézzük meg, miért érdemes ezeket a gépeket választani.

Lemezvágó gépek jellemzői:

  • Teljesítmény: Különböző motorerősségű modellek, amelyek alkalmasak különböző vastagságú lemezek vágására.
  • Vágási képességek: Ezek a gépek sima, hullám- és trapézlemezeket is elvágnak anélkül, hogy elferdítenék vagy deformálnák az éleket.
  • Ergonómia: Kényelmes kialakításuk csökkenti a felhasználó fáradtságát, növelve a munka hatékonyságát.
  • Biztonsági funkciók: Sok gép rendelkezik véletlen elindítást kiküszöbölő reteszeléssel és forgács elleni védőborítással.
  • Kiegészítők: A legtöbb géphez tartoznak hézagmérők, szerelőkulcsok és praktikus hordtáskák, amelyek megkönnyítik a karbantartást és szállítást.

Előnyök:

  • Pontosság és gyorsaság: Ezek a gépek pontos és gyors vágást tesznek lehetővé, növelve a munka hatékonyságát.
  • Sokoldalúság: Alkalmasak különböző anyagok és vastagságok vágására, beleértve a nagy szilárdságú acélokat és alumíniumokat is.
  • Hosszú élettartam: Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a gépek hosszú élettartamát és megbízhatóságát.

Ezekkel a gépekkel könnyedén és hatékonyan dolgozhatsz, akár profi bádogos vagy tetőfedő vagy. Nézd meg kínálatunkat, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb lemezvágó gépet. Ha segítségre van szükséged, kérdezz bátran valamelyik elérhetőségünkön, szívesen segítünk!

Az oldal tetejére