Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Corotop® #POWER+ rag.páraáteresztő tetőfólia 250 g/m²

54.375,00 Ft (42.814,96 Ft + ÁFA)
Menny.:Tekercs
Szerezhető hűségpontok: 272
Cikkszám: 27
Elérhetőség: Házhozszállítás akár másnapra
Nem értékelt
Gyártó:

A lengyelországi Corotop® vállalat Európa legnagyobb fólia gyártói közé tartozik. Hazájában piacvezetőként, Európa számos fejlett országát látja el tetőfóliáival és tetőrendszer kiegészítőivel. Legyen szó beltéri,-kültéri, párazáró,- páraáteresztő vagy éppen homlokzati fóliáról.

Leírás:

Corotop® Extrém páraáteresztő képességű foliája antikondenzációs szálas bevonattal ellátva ez biztosítja az élhetőséget és tartósságot hosszú éveken át.Használata révén a külölnleges antikondenzációs szálas bevonat képes elnyelni a többlet párát,- gőzt amit kivezet. Megakadályozza a páralecsapódást hidegebb napokon. Termék ajánlott olyan tetőszerkezetek alá, ahol különlegesebb extrém hatásoknak van kitéve az épület. Szélzáró, öntapadó ragasztósávval ellátott.Kimondottan ajánlott cserépfedés (beton,- agyagcserép), palafedés és lemeztetők alá. Átlag feletti minőségének köszönhetően ellenálló a magas hőmérsékletnek, UV-álló és tartósság jellemzi ami megkönnyíti a szakember munkáját beépítésnél.Gyenge hajlású tetőkhöz!!

 Legfontosabb műszaki adatok:
 
Tömeg 250g/m(kb.:18,5kg)
Méret 1,5×50m (75m2)
UV állóság 3 hónap
Hőállóság -40°C és + 90°C
Páraáteresztő képesség (Sd-érték) 0,07 m
Tűzállósűgi osztály E
Vízállósági osztály   W 1
Szegszakítószilárdság 250N/275N

Ügyfélszolgálat
Mobil vásárlási lehetőség
Pár napon belüli kézbesítés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!