Tisztelt Vásárlónk!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap annak érdekében, hogy az Ön számára a jövőben is a lehető legjobb élményt nyújtsa, "sütiket" alkalmaz. A honlapunk további használatával Ön az idevonatkozó tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

2.565,00 Ft (2.019,69 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: TA40301HU
Cikkszám: @545
Szállítási díj: 990,00 Ft
Elérhetőség: ✅ Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Den Braven
Gyorsan kötő, időálló korrózióvédelem fémekre. Kiemelkedően tartós hatású. Kettős védelmet nyújt – egyrészt a horgany katódos rozsdavédelmet nyújt a fémnek, másrészt az ellenállóképes műgyantaréteg véd. Magas cinktartalmú (több mint 90%), galvanikus hatású korrózióvédő bevonatot képez. A cinken kívül műgyantából és kötőanyagokból áll. Szinte az összes fémhez tapad, gyorsan szárad, sima, pórusmentes fi lmréteget képez. Ponthegesztésre is alkalmas. Hőálló +300 °C-ig
Termék címkék:
braven den horgany spray

Den Braven Horgany Spray

2.565,00 Ft (2.019,69 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

  • Kiemelkedően tartós hatású.

Kettős védelmet nyújt – egyrészt a horgany katódos rozsdavédelmet nyújt a fémnek, másrészt az ellenállóképes műgyantaréteg véd.
Magas cinktartalmú (több mint 90%), galvanikus hatású korrózióvédő bevonatot képez. A cinken kívül műgyantából és kötőanyagokból áll.
Szinte az összes fémhez tapad, gyorsan szárad, sima, pórusmentes filmréteget képez. Ponthegesztésre is alkalmas. Hőálló +300 °C-ig.

Kiszerelés: 500 ml
3900 Ft/l

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére