Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
2.137,50 Ft (1.683,07 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: TA21101HU
Cikkszám: @1593
Szállítási díj: 1.300,00 Ft
Elérhetőség: ✅ Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Den Braven
Teflonpor és szilikonolaj alapú műszaki spray. Fém, műanyag, gumi és más anyagok elválasztó-, kenő és síkosító anyaga. Zsírmentes, tapadásgátló, piszok-, por- és víztaszító hatású. Hosszan tartó önkenést és védelmet biztosít, megakadályozza az alkatrészek besülését, illetve kopását, valamint megszünteti a csikorgó, nyikorgó hangokat, súrlódást. Hőmérséklettűrés: -50 °C és +260 °C között.
Termék címkék:
braven den ptfe spray

Den Braven PTFE Spray

2.137,50 Ft (1.683,07 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Alkalmazható szinte minden területen. Különösen azokon a helyeken ajánlott, ahol ásványi olajok és M OS2 nem használhatóak szennyeződésveszély fennállása miatt, mint pl.: elektronikus és mechanikus technológiáknál, műanyagés papírgyártásnál, textiliparban. Zárak, pedálok, ablak-mechanikák, különböző szállító szalagok, láncok, szíjak, huzalok ideális kenőanyaga.

Fém, műanyag, gumi és más anyagok elválasztó-, kenő és síkosító anyaga. Zsírmentes, tapadásgátló, piszok-, por- és víztaszító hatású. Hosszan tartó önkenést és védelmet biztosít, megakadályozza az alkatrészek besülését, illetve kopását, valamint megszünteti a csikorgó, nyikorgó hangokat, súrlódást. Hőmérséklettűrés: -50 °C és +260 °C között. Alkalmazható szinte minden területen. Különösen azokon a helyeken ajánlott, ahol ásványi olajok és MOS2 nem használhatóak szennyeződésveszély fennállása miatt, mint pl.: elektronikus és mechanikus technológiáknál, műanyagés papírgyártásnál, textiliparban. Zárak, pedálok, ablak-mechanikák, különböző szállító szalagok, láncok, szíjak, huzalok ideális kenőanyaga.

Kiszerelés: 500 ml
3160 Ft/l
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére