Tisztelt Vásárlónk!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap annak érdekében, hogy az Ön számára a jövőben is a lehető legjobb élményt nyújtsa, "sütiket" alkalmaz. A honlapunk további használatával Ön az idevonatkozó tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

1.282,50 Ft (1.009,84 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: TA20401HU
Cikkszám: @2863
Szállítási díj: 990,00 Ft
Elérhetőség: ✅ Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Den Braven
Zsírmentes védő-, kenő-, elválasztó- és ápolóanyag. M űanyag, fa, gumi és fém alkatrészekre használható. M agas hőállóságú, tiszta, nem tapad. Kenőréteget képez. Véd a korrózió ellen. M egakadályozza pl. présgépeken, futószalagokon, csúszdákon az anyag gépre való tapadását. Ápolja a gumialkatrészeket, megakadályozza azok megkeményedését és hozzáfagyását az alkatrészhez. Víztaszító, antisztatikus. Fröccsöntő gépeknél megakadályozza a műanyag hozzátapadását a géphez.
Termék címkék:
braven den spray szilikon

Den Braven Szilikon Spray

1.282,50 Ft (1.009,84 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Műanyag, fa, gumi és fém alkatrészekre használható. Magas hőállóságú, tiszta, nem tapad. Kenőréteget képez. Véd a korrózió ellen. Megakadályozza pl. présgépeken, futószalagokon, csúszdákon az anyag gépre való tapadását. Ápolja a gumi alkatrészeket, megakadályozza azok megkeményedését és hozzáfagyását az alkatrészhez. Víztaszító, antisztatikus. Fröccsöntő gépeknél megakadályozza a műanyag hozzátapadását a géphez.

Kiszerelés: 500 ml
1980 Ft/l

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére