Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Lemez kerítés a legmodernebb színekben! Gondozásmentes trapézlemez kerítés elemek

Kéribádog szaküzlet, Keszthelyen több egyedi igényt is kielégítő fém kerítés elemet is készít.

Profilozott domború lemezkerítések széles választékát forgalmazzuk időtálló alapanyagokból.

Fém kerítésléc, amely vastagságának köszönhetően élethű fa hatást kölcsönöz.

Kerítéslécek felszerelése egyszerű laposfejű önmetsző csavarral vagy szegeccsel is megoldható.

A trapézlemez kerítés elemek lehetnek fényes vagy matt színű RAL kód-nak megfelelő színű lemezekből.

Igazi kerítés hatást a mintás matt diódekor vagy az aranytölgy és sötét dió 3D lakkozású kerítés léc ad.

A kétoldalt famintás lemezkerítés vagy éppen matt színű fémkerítések kiemelik, szépítik otthonát.

Tekintse meg kerítés lemez kínálatunkat! 

Rendezés:

Ajándékkártya

E-mailben küldjük
Várható szállítás: 2021. december 01.
2
10.000,00 Ft (7.874,02 Ft + ÁFA)

Lemez kerítés elemek - gondtalan egyedi kerítés elemek, amelyek a cserepeslemez kezeléséhez hasonlóan sokáig nem igényelnek karbantartást.

Tartós, öntisztító lemez kerítés lécek megfizethető áron.

A lemez kerítés elemek szélessége 130 mm, maximális hosszuk 3000 mm.

Gondozásmentes lemez kerítés elemek mindkét oldalon azonos színűek.

Miután megkapta a pontos méretet, már csak a színazonos csavarokkal való felszerelés vár Önre. Vízszintesen és függőlegesen is felhelyezhetők a kerítés trapézlemez elemei.

Megpróbálja kialakítani a magán szféráját birtoka körül és túl magasnak találja a befektetett és fenntartási költségeket? A legnagyobb probléma általában az éves festés és karbantartás ára legtöbb esetben. A festék megreped, a fa elemek meghajlanak és az anyag pedig meggörbül idővel. A tökéletes megoldás: trapéz alakú acéllemez kerítés, amely a szerelés után semmilyen karbantartást nem igényel. Fa hatású gondozásmentes kerítés lehet az Ön otthona éke is!

különböző színben rendelhető acél, trapéz alakú lemez kerítés elemek karbantartást nem igényelnek, hiszem a lemez remekül ellenállnak az időjárás viszontagságainak UV-álló bevonatuk révén, amely több színben vagy fa mintával is rendelhető, így bátran ajánljuk mindazoknak, akik hosszantartó megoldást szeretnének. Speciális bevonatuknak köszönhetően nagyon sokáig nem kell újrafesteni, és mivel nem reped és nem gördül, komolyabb karbantartásra nincs szükség. Legyen a választása  fa hatású fém kerítés, vagy válasszon egyszínű trapézlemezt, amely passzol az ön stílusához, esetleg döntsön egy modern stílusú vízszintes trapézlemez kerítés mellett, biztosan jó döntést hozott. Árak tekintetében pedig hosszútávon kimagasló befektetés a lemez kerítések választása.

A lemez kerítés elemek könnyen felszerelhetők

Egy átlagos méretű családi ház esetében a telepítés legfeljebb fél napot vesz igénybeGyorsan és egyszerűen felszerelhető.

 

Miért jó választás a trapézlemez kerítés?

Mivel a telepítés egyszerű, csak egy fúróra van szükség. Kerítés elemek lemezből, amellyel tartósan és gondozásmentesen szépítheti és védheti otthonát. 

Különböző színű és mintázatú profil választékkal állunk rendelkezésére, amellyel valóban magára szabhatja a kerítések kinézetét, sőt a szükséges kiegészítők színazonos variációban választhatók. 

A lemez kerítésléc egyedi méretre készíthető

A lemez panelek szélessége 1030 mm (használható szélesség) is lehet, és a kívánt hosszúságra vannak vágva, amelyek vízszintesen és függőlegesen is felszerelhetők annak érdekében, hogy a fa hatású fém kerítés vételi struktúra az egyedi igényekhez igazodjon. 

A trapézlemez kerítés lécezéséhez színben passzoló önmetsző csavarokkal rögzíthető fa és fém tartószerkezetekre egyaránt, hogy igazán harmónikus kinézetet kaphasson. Akár famintás lemezek esetében is. Sokkal hosszantartóbb eredményt kapunk, mint a  festett fa lécek estében. 

Amennyiben a kiválasztott színű vagy mintás gondozásmentes lemez kerítés léc nem található megfelelő mennyiségben raktárkészleten, gyors gyártással és szállítással számíthat ránk. 

Famintás kerítésléc, lemezkerítés, famintás kerítésdeszka, gondozásmentes kerítés, időtálló kerítés, antracit fém kerítés trapézlemezek.