Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Moduláris cserepeslemez "RÓZI"

4.900,00 Ft (3.858,27 Ft + ÁFA)
Választható színek
Menny.:db
Nem értékelt
Elérhetőség: 1 héten belül kiszállítva
Várható szállítás: 2021. szeptember 28.
Szerezhető hűségpontok: 25
Gyártó: KÉRIBÁDOG
Szállítási díj: 1.400,00 Ft

  •  “RÓZI” Magyarországon az egyetlen ilyen szimmetrikus formával rendelkező fém cserepeslemez profil.

  • Az első moduláris cserepeslemez profil, magyar gyártással.

  • A kiselemes cserepeslemez modul nemcsak formájában, hanem gyártási technológiájának köszönhetően is teljesen egyedülálló.

  • A hagyományos cseréptől átvett szimmetria és forma, tökéletesen modern kinézetet kölcsönöz otthonunknak.

Ügyfélszolgálat
Mobil vásárlási lehetőség
Pár napon belüli kézbesítés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Formája és gyártási technológiája által egyedülálló moduláris cserepeslemez.

A hagyományos cseréptől átvett kiselemes cserepeslemez szimmetria és forma, modern kinézetet kölcsönöz a tetőnek, otthonunknak.

A különleges bordázat és forma által a lemez modulok jelentős hasznos szélességgel rendelkeznek, miáltal egy családi ház tető esetében akár több tábla lemezt is megtakaríthatunk. Vágott éleinek köszönhetően megkönnyítik a szimmetrikus tetőlemezek szerelését is.

  • A hagyományos cserepes tető mintájára átvett szimmetria és különleges forma, modern hatást kölcsönöz otthonunknak. A különleges forma és bordázottság miatt komoly hasznos szélességgel rendelkező moduláris profil.
  • Ezáltal egy családi ház esetén akár több tábla lemezt takaríthatunk meg. A  kiselemes cserepeslemezek vágott élei rendkívül megkönnyítik a szimmetrikus tetőlemezek szerelését is.
  • Black Friday akció alatt a fényes téglavörös és sötétbarna színekre vonatkozik. Szállítás egyedi igények szerint utólagos egyeztetéssel történik!

Mi a különbség az általunk gyártott kiselemes és egyéb gyártású cserepeslemez között?

·        Előnyei, hogy a szimmetrikus forma által a szerelés iránya tetszőleges, akár két irányból is elkezdhető a szerelés, csökkenthető a leeső lemez modul mennyisége.

·        Legkorszerűbb technológia által gyártott, 3D-s kések lehetővé teszik a 30 mm-es anyagvesztességgel járó toldásokat, minimalizálva ezzel a felesleges anyagfelhasználást.

·        A moduláris cserepeslemezek hosszát, egyedi igényeknek megfelelően méretre is vágjuk ( 6020 mm-ig). Csak mérje le a tető hosszát és az ereszbe való belógást (kb. 8 cm)!

Egyedi szegélylemezek, vápák, kúplemezek vagy gyártását és kiszállítását is vállaljuk.

Az utórendeléseket igyekszünk a lehetséges legrövidebb határidővel teljesíteni.

Paraméterek

A “RÓZI” Magyarországon az egyetlen ilyen szimmetrikus formával rendelkező moduláris, fém cserepeslemez profil. Az első moduláris cserepeslemez profil, magyar gyártással.
Nemcsak a lemezek formája, hanem gyártási technológiája is teljesen egyedülálló.
A cserepeslemezek több féle, modern és izgalmas szín variációkban, valamint matt és fényes kivitelben is kaphatóak, otthonunk nem csak funkcionális, de esztétikai tuningolására is tökéletes megoldást nyújtva. Illeszkedjen tetője is az egyéniségéhez!
Fedőszélesség 1150mm
Teljes szélesség 1212mm
Lemezvastagság 0,5mm
Modul hosszúság 350 vagy400mm
Acélmagos tábla lemezek kb. 4 kg/db
Lemeztoldásnál az átfedés hossza 20mm
Moduláris lemezek hossza 720 vagy 820mm