Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
5.400,00 Ft (4.251,97 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: #3562-3016
Elérhetőség: 1 héten belül kiszállítva
(2)
Gyártó: KÉRIBÁDOG
  •  “RÓZI” Magyarországon az egyetlen ilyen szimmetrikus formával rendelkező fém, moduláris cserepeslemez profil.
  • Az első moduláris cserepeslemez, magyar gyártással.

  • A kiselemes cserepeslemez modul nemcsak formájában, hanem gyártási technológiájának köszönhetően is teljesen egyedülálló.

  • A hagyományos cseréptől átvett szimmetria és forma, tökéletesen modern kinézetet kölcsönöz otthonunknak.

Moduláris cserepeslemez "RÓZI"

Választható színek
5.400,00 Ft (4.251,97 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Tegye a kívánságlistájára

Leírás és Paraméterek

Formája és gyártási technológiája által egyedülálló moduláris cserepeslemez.

 

 

A hagyományos cseréptől átvett kiselemes cserepeslemez szimmetria és forma, modern kinézetet kölcsönöz a tetőnek.

A különleges bordázat és forma által a lemez modulok jelentős hasznos szélességgel rendelkeznek, miáltal egy családi ház tető esetében akár több tábla lemezt is megtakaríthatunk.

Vágott éleinek köszönhetően megkönnyítik a szimmetrikus tetőlemezek szerelését is, az illesztések kevésbé láthatóak egy moduláris cserepeslemez esetén. 

Black Friday akció alatt a moduláris cserepeslemezek esetén a fényes téglavörös és sötétbarna színekre vonatkozik. Szállítás egyedi igények szerint utólagos egyeztetéssel történik!

 

Mi a különbség az általunk gyártott kiselemes és egyéb gyártású cserepeslemez között?

 

Legfontosabb tulajdonságai és előnyei, hogy a szimmetrikus forma által a szerelés iránya tetszőleges, miáltal lehetővé teszi a két irányból is elkezdhető a szerelést, csökkenthető a leeső lemez modul mennyisége, így könnyítve a szerelési folyamatokon.Rendkívül ellenálló a különféle mechanikai hatásoknak. 

 
  • Legkorszerűbb technológia által gyártott, 3D-s kések lehetővé teszik a 30 mm-es anyagvesztességgel járó toldásokat, minimalizálva ezzel a felesleges anyagfelhasználást.
  • A moduláris cserepeslemezek hosszát, egyedi igényeknek megfelelően méretre is vágjuk ( 6020 mm-ig). Csak mérje le a tető hosszát és az ereszbe való belógást (kb. 8 cm)! 0,5 mm vastagságggal.
 

Egyedi szegélylemezek, vápák, kúplemezek vagy gyártását és kiszállítását is vállaljuk.

Az utórendeléseket igyekszünk a lehetséges legrövidebb határidővel teljesíteni.

További kiselemes - moduláris cserepeslemez színek az alábbi linkeken találhatóak. Izgalmas bevonatok és színek a Kéri Bádog választékában!

Hogy a tető lenyűgöző, modern kinézetet kapjon egy izgalmas szín és struktúra által, a hagyományos tető színeitől eltérően.

Matt és fényes kivitelben is garantált szín és anyagminőséggel.

A szükséges csavarok, egyéb tartozékok kiszámításában is segítséget nyújtunk.

 

Magas minőségű lemeztermékek, kedvező árak hosszú távra tervezve!

 

Moduláris cserepeslemez méretek: 

Fedőszélesség:  1150 mm
Teljes szélesség:  1212 mm
Lemezvastagság:  0,5 mm
Modul hosszúság:  350 vagy 400 mm
Acélmagos tábla lemezek kb.:  4 kg/db
Lemeztoldásnál az átfedés hossza:  20 mm
Moduláris lemezek hossza:  720 vagy 820mm

A “RÓZI” Magyarországon az egyetlen ilyen szimmetrikus formával rendelkező fém, moduláris  cserepeslemez profil magyar gyártással, amely megkönnyíti a tetőfedő munkálatokat.

Nemcsak a lemezek formája, hanem gyártási technológiája is teljesen egyedülálló. Kimondottan könnyű tetőfedő anyag

A moduláris cserepeslemezek többféle, modern és izgalmas szín variációkban, valamint matt és fényes kivitelben is kaphatóak, legfontosabb tulajdonságaik által otthonunk nem csak funkcionális, de esztétikai tuningolására is tökéletes megoldást nyújtva. 

A RÓZI moduláris cserepeslemez, az egyszerűség nagymestere.

2 in 1 megoldás, ahol a lemez aljára kasírozott páramegfogó réteg egy mozdulattal felszerelhető a lemezzel együtt. Filcréteg használata esetén nem kell páraáteresztő tetőfóliát használni, de az átszellőztetésről és a tető megfelelő lejtéséről gondoskodjunk!

Beépített tetőterek, túl hideg vagy túl meleg tetők esetén érdemes minél nehezebb, legalább 140g/m2 súlyú tetőfóliát használni.

 

Strukturált bevonat esetén, a világ kimagasló svéd acélgyártó SSAB Greencoat termékeit használjuk.

 

A Mica Pro Bt. bevonatú lemezek 0,5 mm-es anyagvastagsággal és 275 g/m2 horganyzású minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek a garantált színválaszték érdekében.

I. osztályú lemezek használata esetén, megfelelő gyártói technológiával és gondos kivitelezéssel párosítva időtálló tetőt garantál. Nem veri össze a jégeső, ellenáll az erő szélnek és tartósan szép marad a rozsdafoltokkal szemben.

Igény esetén, antikondenzációs filc réteggel is ellátjuk cserepeslemezünket.

A lemezek szerelése: 

A Kéri Bádog álal gyártott moduláris cserepeslemezek favázra, lécezésre, vagy fém szerkezetre is egyszerűen szerelhető, azonban elengedhetetlen a PONTOS léctávolság. Az alátétszerkezet anyagától függően színazonos, önfúró fa, vagy önmetsző vas csavarokkal is rögzíthető.

Illeszkedjen a tető is az egyéniséghez!

További cserepeslemez kínálatunk

Még több infó:

https://www.keribadog.hu/cserepeslemezek/

https://www.keribadog.hu/cserepeslemezek/rozi/

Ha bizonytalan vagy, pontosan milyen moduláris cserepeslemezt szeretnél vásárolni és mekkora mennyiségre, illetve milyen kiegészítőkre van szükséged, lépj velünk kapcsolatba megadott elérhetőségünk valamelyikén és ingyenes tanácsadással várunk. 

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
2022. 05. 17. -
2022. 04. 09. -
Az oldal tetejére