Tisztelt Vásárlónk!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap annak érdekében, hogy az Ön számára a jövőben is a lehető legjobb élményt nyújtsa, "sütiket" alkalmaz. A honlapunk további használatával Ön az idevonatkozó tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

RÓLUNK

Miért látogass el szaküzletünkbe Keszthelyen?

Szeretettel várunk szaküzletünkben Keszthely, ahol rengeteg kiállított bádogos kézi és gépi termékkel találkozhatsz. Itt megnézheted a raktárunkban található bármely terméket, melyet weboldalunkról vagy a katalógusunkból néztél ki. A bolt előtt ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tudsz, de rendszeres váráslások esetén halasztott fizetésre is lehetőséget nyitunk.

Munkatársaink már sok éve foglalkoznak bádogos termékekkel, így bármilyen kérdésre szakszerű segítséget tudnak nyújtani, legyen szó egyedi szegély hajtásól, szín és márka választással kapcsolatban vagy kézi szerszámokról is.

Keszthelyi boltunkban lehetőség van a különböző alapanyagok, színek, bevonatok, profilok megtekintésére, hogy ezzel is megkönnyítsük a választást. Helyet kaptak a népszerű PREFA, LINDAB, ZAMBELLI, RHEINZINK, VMZINC, KÉRIBÁDOG lemeztermékek is, melyeket szintén megtekinthetsz és összehasonlíthatod a különböző alapanyagokat.

Miért érdemes a KériBádogDirect.hu online bádogos webáruházban vásárolni?

Neked mi jut eszedbe, ha azt hallod: bádogos webshop? Talán profi szerszámok, profi gépek amikkel a modern alapanyagokat a homlokzatra vagy tetőre szerelheted.

Pontosan, minden ami a bádogosoknak kell azt nálunk megtaláljátok. Profi kézi szerszámok, csúcs gépek, széles kiegészítő választék,  lemezek, lemeztekercsek, tetőfóliák…… Nálunk mind azt megtalálod amire szükséged van a lemezmunkához. 

Bádogos webshop hihetetlenül nagy termékválasztékkal!

Mert a választékunk tényleg elképesztően nagy. Kézi szerszámok, gépek, tömítő anyagok, hafterek, tetőfóliák, csavarok, szegek, mérőeszközök, lemeztermékek. Ha unod vagy már szenvedsz a régi technikával térj be hozzánk. Kételkednél?

Akkor szánj rá egy kis időt, és böngészd át fő kategóriánkba tartozó több száz típusú termékünk között, melyek jelentős része raktárunkban is megtalálható! 

 

 

Miért látogasd személyesen szaküzletünket?

Ha online azaz interneten rendelsz, el tudod olvasni a részletes leírásokat, megtudod nézni a képeket és nem kell személyesen ellátogatnod hozzánk, azonban ahogy ennek megvannak az előnyei, hátulütőkkel is számolnod kell. Így például azzal, hogy nem tudod kézbe venni a terméket, alaposabban szemügyre venni.
Keszthelyi üzletünk számodra is nyitva áll, így ez a hátrány a boltban már megszűnik. Eladóink segítőkészek, készséggel állnak rendelkezésedre és e legjobb megoldást keresik számodra. És ami nálunk fogad: barátságos légkör és jó hangulat.

 

 

Tudjuk, mitől félsz még…egy pici városban ennyi minden nem lehet, csak képek és illusztráció az egész.

 

III. Generációs bádogos család vagyunk, jelen állapotban gyártással együtt több mint 11 000nm-en végezzük tevékenységünket.

Schechtl, Schröder, Schlebach, Sas, Buschmann Tools, Bernado gépek értékesítése mellett, állandó raktárkészleten tartjuk Magyarország ill. Európa legkomolyabb lemeztermékgyártóinak ereszcsatorna rendszereit, moduláris cserepeslemezeket, trapézlemezeket, tetőkiegészítőket és tetőfóliákat.

Szaküzletünk a bádogosok, laktosok, tetőfedők, ácsok munkafázisaihoz szükséges alapanyagok és segédanyagok teljes tárházát tartják raktáron


Ha eddig nem hittél volna bennünk, de most úgy érzed, végre  meggyőztünk, látogass el keszthelyi üzletünkbe. Címünk: 8360 Keszthely Külső-Zsidi út 2.


 

Az oldal tetejére